fbpx

Lineære systemer

Serie 750
Maks. dybde: 7,60 m
Plader, L: 2,00 m – 6,00 m

Serie 750
Denne serie af gravekasser er udstyret med to glideskinner til afstivningspladerne. Dermed behøver du ikke at fjerne gravekassen i hele dens højde, men kun afstivningspladerne i den ene glideskinne.

De justerbare afstivere gør, at gravekassesystemet nemt kan tilpasses en lang række arbejdsopgaver og er dermed en meget fleksibel afstivningsløsning. Når du f.eks. lægger rør med overlængde kan de justerbare afstivere tilpasses i højden, så det er muligt at placere rørene alligevel.

Glideskinne-gravekasserne bruges hovedsageligt i dybe udgravninger, hvor høje afstivningsafstande er nødvendige og terrænet påkræver afstivning for at arbejdet kan udføres sikkert.

Med jordunderstøtning kan også store afstivningshøjder realiseres og med SBHs patenterede justerbare klemmeenheder er det endda muligt at opstille gravekasser uden afstivere. Derudover kan huller og ender lukkes ved hjælp af hjørneskinner og afstivningsplader.

Gravekasseserien med dobbelt glideskinnesystem fås i 3 typer; Mini, Standard og Mega, der hovedsageligt adskiller sig på, hvor dybt og bredt de kan afstive.

*Varen er tilgængelig på udlejning*
Kontakt os på: 87 61 00 12

Mærke

SBH Gravekasser

Datablade

Video

Monteringsvideo

Andre har også købt

Scroll til toppen

Få en pris

Er du interesseret i en pris, eller har du spørgsmål til varen?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig helt uforpligtende.

Vi sender dig en email med bekræftelse på, at vi har modtaget din henvendelse.

Lineære systemer

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.