fbpx

Hydraulisk vibration

Forbedrer din maskines alsidighed

Hydrauliske vibratorer konverterer din maskines hydraulik om til vibration. Vibrationen er med til at forbedre gravemaskinens arbejde, tømning af skovlen på maskinen, komprimering af jorden, asfaltskæring og nedsænkning af pæle.
Dynaset serien af vibratorer gør det muligt for en mindre maskine at præstere lige så godt som en større maskine og fungerer meget nemt ved et enkelt tryk på en joystick. Dynaset har lavet serierne HVB, HVD og HRC af hydrauliske vibratorer.

Hydraulisk vibration

Hvb-serien

HVB serien af hydrauliske vibratorer, konvertere maskinens hydraulik om til vibration. Vibrationen kan så herefter anvendes til f.eks. nemmere af trænge igennem stenet, hård eller frossen jord. Vibrationen er nem at anvende da den aktiveres ved hjælp af en enkelt knap på joysticket i maskinen.

HVB serien gør det væsentligt nemmere at tømme gravemaskinens skovl eller forbedre asfaltskæring ved at tilføje ekstra kraft til klingen på maskinen. Maskiner der vejer under 10 ton har mulighed for, ved brug af en HVB vibrator, at sætte pæle dybere i jorden end en 30 tons maskine kan uden vibration.

En HVB hydraulisk skader gravemaskinens arm væsentligt mindre end f.eks. en hydraulisk hammer eller en stenbryder gør. Vibratorerne fra Dynaset er fantastiske til at tømme jord fra maskinens skovl, komprimering af jorden, nedsætning af pæle og asfaltskæring. Vibratorerne passer ideelt til f.eks. gravemaskiner, læssere, traktorer og landbrugsmaskiner.

HVB vibratorerne har et output der spænder fra 19-30 Hz afhængig af modellen. De er nemme at installere, pålidelige, har et meget lavt emissionsudslip og så kommer de med 2000 timers eller to års garanti.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Hydraulisk vibration

Hvd-serien

HVD serien af hydrauliske vibratorer omdanner maskinens hydraulik, til retningsbestemt vibration. Vibratoren installeres direkte på det monteret udstyr på maskinen og gør det nemt og hurtigt at tømme f.eks. maskinens skovl.
HVD vibratorerne kan installeres så de automatisk arbejder når der f.eks. skal tømmes en maskines trailer eller en container på en vejvasker. De er ekstremt kraftfulde når der skal laves retningsbestemt vibration, og så er de både nemme at installere og styre enten manuelt eller automatisk.
HVD serien har verdens bedste power-to-size ratio og så kommer de med 2000 timers eller to års garanti. De passer ideelt med maskiner som læssere, kompakte læssere, lastbiler, mobile krane, vejvaskere og rensningsmaskiner.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Hydraulisk cylinder

Hrc-serien

HRC hydraulisk cylinderen konverterer en maskines hydraulik, om til en oscillerende bevægelse af en cylinder. Den hydrauliske cylinder skaber en bevægelse som minder om den bevægelse man laver når man saver. HRC cylinderne anvendes til f.eks. børstesave, plæneklippere eller andre maskiner hvor der kræves en oscillerende bevægelse.
HRC cylinderen er kabinekontrolleret og har en frekvens op til 5 Hz med 16 kN. Den er pålidelig, holdbar og så kommer den med 2000 timers eller to års garanti. Den passer ideelt med maskiner såsom gravemaskiner, kompakte læssere, traktorer, landbrugsmaskiner, skovbrugsmaskiner og vedligeholdelseskøretøjer.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll to Top

Send request

Are you interested in a price? Or do you have a general question?

Fill out your information below, and we will get in touch, completely non-binding.

Once you send the request, we will confirm it in an email. We only use your information to answer your request.