fbpx

E&H d. 13.-15. juni 2024
Mød TZACHO på Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen.

Mød os på Stand 264

Vi glæder os til byde dig velkommen på vores stand nr. 264 – Her vil du udforske vores velkendte produkter, samt opleve helt nye produkter. Få en snak med vores sælgere og træk på viden fra et par af vores dygtige servicemontører. Vores team står klar til besvare alle dine spørgsmål…

Glæd dig bl.a. til at opleve: 

Vores helt nye katalog udkommer til messen

Hent et eksemplar af vores helt nye produktkatalog på vores stand. Kataloget er et udsnit af vores brede udvalg af kvalitetsprodukter inden for pumper, pumpetilbehør, gravekasser, funderingsudstyr og hydraulisk udstyr. Samt, et par helt nye leverandører, som vi glæder os til af præsentere.

PT100 D130

Den dieseldrevne PT100 er en 3-tommers afvandingspumpe og det bedste valg til at sænke grundvandsniveauet. Denne positive fortrængningspumpe er fuldt selvansugende og i stand til at pumpe en blanding af vand og luft uden nogen begrænsninger. En 1-cylindret dieselmotor

Gratis billet: 

Forbered dig på tre dage fyldt med innovation på E&H – Entreprenør og Håndværk 2024. Kom og oplev branchens nyeste teknologier og løsninger. 

Om E&H: 

E&H – Entreprenør og Håndværk er Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen. Arrangeret af Maskinleverandørerne og MCH Messecenter Herning, tilbyder messen innovative maskindemonstrationer og udstiller den nyeste teknologi inden for gravning, knusning og jordflytning. Næste messe afholdes 13.-15. juni 2024, og det er en unik mulighed for entreprenører og håndværkere at opdage branchens nyeste trends og netværke med førende aktører.

Læs mere om E&H på deres hjemmeside…

BLIV INSPIRERET AF VORES CASES

Scroll to Top

Send request

Are you interested in a price? Or do you have a general question?

Fill out your information below, and we will get in touch, completely non-binding.

Once you send the request, we will confirm it in an email. We only use your information to answer your request.