fbpx

Fugemaskiner til asfalt

MAGMA-M

Magma M-serien er kendt for sin simple, sikre og bæredygtige drift. Fugemaskinen er ikke blot grøn i malingen, men er konstrueret så den holder lave udledninger, lavt brændstofforbrug og lavt støjniveau. 

En MAGMA-M fugemaskine er kendetegnet dens enkle design, høje produktivitet og den lette anvendelighed, der øger effektiviteten ved reparation og vedligehold af asfalt.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Ergonomisk simplicitet

M-serien har en meget høj brugervenlighed. I modsætning til andre fugemaskiner er slangen med den opvarmede fugemasse ophængt i en bom, der gør det let at manøvrere slangen rundt. Opsætningen giver samtidig branchens største rækkevidde. Tilføj den el-opvarmede lanse for ekstra høj brugervenlighed.

 

Omtanke for miljøet

Fugemaskinen er udstyret med en Tier IV-dieselmotor, der kører med lav omdrejningshastighed. Det gør den i stand til at holde et lavt brændstofniveau uden at gå på kompromis med den høje ydeevne. Den standard-monterede lyddæmper, kombineret med den valgfrie motorbeskyttelse, reducerer støjniveauet op til 40% sammenlignet med andre modeller.

Simple-Seal kontrolpanel

Det digitale kontrolpanel, Simple-Seal, gør det let at benytte fugemaskinen. Drej knappen til ”RUN” når du vil starte maskinen og start arbejdet, når de 3 grønne lamper lyser. Efter endt arbejde drejes knappen til ”CLEAN OUT”, hvor den skal stå i 2 min. inden fugemaskinen slukkes ved at dreje knappen til ”OFF”. Kontrolpanelet behøver således ikke at blive åbnet ved alm. drift.

 

Scroll to Top

Send request

Are you interested in a price? Or do you have a general question?

Fill out your information below, and we will get in touch, completely non-binding.

Once you send the request, we will confirm it in an email. We only use your information to answer your request.