fbpx

Fugemaskiner til asfalt

MAGMA-M

Magma M-serien er kendt for sin simple, sikre og bæredygtige drift. Fugemaskinerne er ikke blot grøn i malingen, men er konstrueret så den holder lave udledninger, lavt brændstofforbrug og lavt støjniveau. 

En MAGMA-M fugemaskinerne er kendetegnet dens enkle design, høje produktivitet og den lette anvendelighed, der øger effektiviteten ved reparation og vedligehold af asfalt.

MAGMA-M1

Fugemaskine | *Mest populær* Kapacitet: 568 l Materiale: 76 l/min Vægt: 1869 kg Mål: 356 x 196 x 216 cm Vejstrækninger: Op til 80 km
Se vare

MAGMA-M2

Fugemaskine Kapacitet: 871 l Materiale: 76 l/min Vægt: 2721 kg Mål: 4318 x 2007 x 2336 cm Vejstrækninger: Op til 160 km
Se vare

MAGMA-M4

Fugemaskine Kapacitet: 1552 l Materiale: 76 l/min Vægt: 2721 kg Mål: 4699 x 2286 x 2286 cm Vejstrækninger: Over 160 km
Se vare

Ergonomisk simplicitet

M-serien har en meget høj brugervenlighed. I modsætning til andre fugemaskiner til asfalt er slangen med den opvarmede fugemasse ophængt i en bom, der gør det let at manøvrere slangen rundt. Opsætningen giver samtidig branchens største rækkevidde. Tilføj den el-opvarmede lanse for ekstra høj brugervenlighed.

 

Omtanke for miljøet

Fugemaskinen er udstyret med en Tier IV-dieselmotor, der kører med lav omdrejningshastighed. Det er det som gør den i stand til at holde et lavt brændstofniveau uden at gå på kompromis med den høje ydeevne. Den standard-monterede lyddæmper, kombineret med den valgfrie motorbeskyttelse, reducerer støjniveauet op til 40% sammenlignet med andre modeller.

Simple-Seal kontrolpanel

Det digitale kontrolpanel, Simple-Seal, gør det let at benytte fugemaskinen. Drej knappen til ”RUN” når du vil starte maskinen og start arbejdet, når de 3 grønne lamper lyser. Efter endt arbejde drejes knappen til ”CLEAN OUT”, hvor den skal stå i 2 min. inden fugemaskinen slukkes ved at dreje knappen til ”OFF”. Kontrolpanelet behøver således ikke at blive åbnet ved alm. drift.

 

Scroll to Top