fbpx

Spildevandspumper

Spildevandspumper er fremragende til at håndtere vand med faste partikler. Deres opbygning gør dem særdeles velegnede til både at håndtere sort afløbsvand med store partikler i vandet og gråt afløbsvand fra eksempelvis håndvaske og gulvafløb. Eksempelvis bruges de når spildevand ikke selv kan løbe bort via et naturligt fald på en afløbsledning og derfor skal have hjælp til at komme ud i hovedledningen.

Vi forhandler og udlejer et stort udvalg af pålidelige og effektive dykpumper og pumper i støjdæmpet kabinet til håndtering af spildevand. Vores dykpumper til spildevand er eldrevne og fås i op til 6”. De er udstyret med forskellige typer pumpehjul, så du kan vælge mellem spildevandspumper med Vortex pumpehjul, dykpumper med store fripassager til store partikler og spildevandspumper med kniv. 

Hvis du i stedet har brug for større pumper til store mængder vand, forhandler og udlejer vi også mobile centrifugalpumper i støjdæmpet kabinet. Det kunne for eksempel være til en overpumpning af store mængder spildevand med store faststoffer.

Sulzer spildevandspumper

Sulzer | MF-serien

Tilslutning: 1,25″ – 2″
Maks. kapacitet: 12 m3/t – 33 m3/t
Maks. løft: 11 m – 16 m
Fripassage: 20 mm – 40 mm

SULZERs dykkede spildevandspumper er velegnede til økonomisk og driftssikker dræning af ejendomme og bygninger samt fyldning eller tømning af alle slags beholdere – f.eks. tømning af septiktanke og bortpumpning af regnvand. 

Alle pumper er udstyret med fritstrømshjul for at undgå tilstopning af pumpen.

Vortex spildevandspumper

Proril | GOVOX-serien

Tilslutning: 2″ – 4″
Maks. kapacitet: 15 m3/t – 102 m3/t
Maks. løft: 8 m – 34 m
Fripassage: 13 mm – 55 mm

GOVOX-serien har et vortex pumpehjul kombineret med et bredt pumpehus. Pumpehjulets rotation frembringer en hvirvlende, centrifugal virkning mellem pumpehjul og pumpehus. 

Det gør, at faststoffer i stor størrelse og fiberholdigt materiale let kan pumpes ud, hvilket fører til mindre slid på pumpehjulet og øger pumpens levetid. Tilpassede styreskinner kan leveres efter anmodning.

Spildevandspumper med kniv

Proril | GOCUT-serien

Tilslutning: 2″ – 4″
Maks. kapacitet: 24 m3/t – 132 m3/t
Maks. løft: 10 m – 20 m
Fripassage: 25 mm – 76 mm

Pumper i GOCUT-serien er konstrueret til håndtering af kloakvand og diverse spildevandsbehandlinger. Kniven skærer fibermaterialer i små stykker og forhindrer derved den tilstopning, der ville ske ved brug af en almindelig pumpe. 

Kniven består af en skæreplade og en legering af wolframkarbid på bladene på det halvåbne pumpehjul. Tilpassede styreskinner kan leveres på anmodning.

1-kanal spildevandspumper

Proril | GOMAX-serien

Tilslutning: 3″ – 6″
Maks. kapacitet: 90 m3/t – 353 m3/t
Maks. løft: 19,6 m – 42 m
Fripassage: 76 mm

GOMAX-serien er designet til, at faststoffer på op til 76mm i diameter kan passere uden tilstopning, og anvender 1-kanal pumpehjul til effektivt og pålideligt at transportere rå spildevand. GOMAX-serien er kendetegnet ved dens høje effektivitet, manglende tilstopning, lange levetid, og at den er energibesparende.

Udformningen af en luftventil i pumpehuset forhindrer dannelsen af en luftlås. GOMAX-serien er velegnet til kommercielle og industrielle spildevandsapplikationer. Tilpassede styreskinner kan leveres efter anmodning.

Vakuumassisterede centrifugalpumper

BBA Pumps | BA-serien

Tilslutning: 3″ – 28″
Maks. kapacitet: 100 m3/t – 7800 m3/t
Maks. løft: 17 m – 200 m
Fripassage: 16 mm – 145 mm

BA-pumperne, fra BBA Pumps, er en serie af kraftfulde og pålidelige centrifugalpumper i støjdæmpet kabinet til overpumpning og håndtering af spildevand. Pumperne er designet til at blive anvendt i de mest krævende forhold og giver maksimal ydelse ved minimale driftsomkostninger. Pumperne er monteret med vakuumpumper på enten 50 eller 100 m³/t.

Scroll to Top