fbpx

Cases

Vores udstyr er med i mange forskellige projekter, og vi vil rigtig gerne give dig et indblik i nogle dem. Derfor opdaterer vi løbende siden her med cases, hvor vi fortæller om nogle af projekterne og hvordan, vores pumper, gravekasser, maskiner eller udstyr er med til at løse opgaven.

Historisk stormflod: TZACHO leverer pumper til at bekæmpe vandmasserne

Flere steder oplevede man stærkt forhøjet vandstand, da Danmark blevet ramt af en historisk stormflod. TZACHO i Rønnede fik derfor travlt med udleveringerne af diesel-drevne ...
Læs case
Nordisk Fundering

Fire ankerboremaskiner til Nordisk Fundering

TZACHO har leveret fire Hütte HBR608-4 ankerboremaskiner til Nordisk Fundering A/S. Bredt udstyret med bl.a. den nyeste teknologi.
Læs case
12” manifold med otte afgange

Etablering af pipelines til bassinerne ved Femern tunnelfabrik

Bassinerne fyldes foran tunnelfabrikken ved Rødbyhavn via de pipelines, som TZACHO har været en aktiv del af etableringen af.
Læs case

MOVAX HYDRAULISK PÆLEHAMMER OG MOVAX HYDRAULISK VIBRATOR MED TIL ETABLERING AF NY ERSTATNINGSHAVN

TZACHO funderingsudstyr med til etableringen af ny erstatningshavn i Nordhavnen
Læs case

Sikker kloakseparering med gravekasse og faldsikring

Gravekasser med hegn sikrer Arkil i udgravning og på gadeniveau under kloakseparering. Centrifugalpumper overpumper fra afspærret kloakledning.
Læs case

TZACHO-pumper med til fundering af Norges længste jernbanebro

I forbindelse med at der bliver bygget Norges længste jernbanebro, har Tzacho forsynet projektet med pumper til fundering af betonfundamentet.
Læs case

Fundering i Carlsberg Byen med Casagrande

Forboring af 12 meter dybe huller til HEB-bjælker med Casagrande B175-borerig. HEB-bjælkerne skal bruges til københavnervægge på Mineralvandsfabrikken i Carlsberg Byen.
Læs case

Hydraulisk vibrator styrker motorvejsbroer

Ramning af 2,5km HEB-bjælker med hydraulisk vibrator fra MOVAX til forstærkning af motorvejsbro på Køge Bugt-motorvejen.
Læs case
City boks | Serie 130 | Jobsite - rørlægning | Gravekasser | SBH

Faste afstandsstykker øger gravekassers styrke og sikkerhed

Stærkere og mere sikre gravekasser med faste afstandsstykker Et typisk problem for entreprenører, der bruger gravekasser med spindler er, at spindlerne bliver bøjet. Med faste ...
Læs case
Scroll to Top