fbpx

Dykpumper / Lænsepumper

230v & 400v

Dykkede lænsepumper til afvanding

Vores udvalg af lænsepumper dækker både større og mindre behov til pumpeopgaver. PRORILs el-drevne serier af lænsepumper, TANK og SMART, giver for eksempel mulighed for at lænse vand fra 8-348 m3/t og kan løfte op til 90 m.

Pumperne er særdeles velegnede til afvandingsopgaver. De er designet til kontinuerlig drift, har en høj ydeevne og er nemme at vedligeholde. Derudover har de bevist deres pålidelighed og holdbarhed i krævende miljøer som byggeri, minedrift, tunnelboring, stenbrud, industri og i udlejning.

Alle PRORILs lænsepumper er udstyret med deres patenterede teknologi, Advanced Chromium Steel Tech (ACrS Tech), der giver pumperne høj slidstyrke og gør dem stærkt modstandsdygtige over for korrosion.

Hvad er en lænsepumpe

En lænsepumpe er en pumpe, der er særligt god til hurtigt og effektivt at pumpe, eller lænse, vand væk fra en overflade. Typisk dykkes pumpen ned i vandet og pumper det væk. Det kunne eksempelvis være ved oversvømmede søer og marker eller i forbindelse med byggeriet af en konstruktion.

Lænsepumpe med flyder / niveauvipper

Hvis du har brug for, at din pumpe skal starte og stoppe automatisk, kan du med fordel vælge en lænsepumpe med flyder. Flyderen, eller niveauvippen, stiger og falder i takt med vandstanden og giver pumpen besked om at starte eller stoppe, når vandstanden er ved bestemte niveauer. Derved starter pumpen automatisk, hvis vandstanden stiger og slukker igen, når vandet er pumpet væk.

Scroll til toppen