fbpx

Vakuum-assisterede bentonitpumper | Diesel - & el-drevne

BV-serien

Med BV vakuum-assisterede pumper til betonit og slam får du en serie af hårdføre centrifugalpumper fra BBA Pumps til håndtering af slidende væsker. Pumperne er specielt designet til pumpning af boreslam og bentonit for at imødekomme de hårdeste pumpeopgaver.

BV150 D275

Dieseldrevet bentonitpumpe Maks. kapacitet: 500 m3/t Maks. løft: 42 m Fri passage: 80 mm Afgang x Sug: 6" x 6" Støjdæmpet kabinet: Ja
Se info

BV150 D285

El-drevet bentonitpumpe Maks. kapacitet: 430 m3/t Maks. løft: 23 m Fri passage: 80 mm Afgang x Sug: 6" x 6" Åben ramme: Ja
Se info

Hvordan fungerer skyllesystemet i bentonitpumpen?

Du kan skylle pumpen med vand efter pumpning gennem en ekstern forbindelse på frontpanelet. Det interne skyllesystem er udstyret med et manifold med kugleventiler. Dette sender vandet til skylning til de kritiske dele af pumpen og vakuumsystemet. På denne måde kan du minimere risikoen for nedetid under pumpeprocessen og sikre, at udstyret efterlades helt rent efter brug.

Nøglefunktioner

  • Robust pumpe design
  • Tilslutninger til ekstern skylning
  • MP100 vakuumsystem (100 m3/t luftbehandlingsevne)
  • Nem at rengøre flydeboks
  • Store inspektionsdæksler for nem adgang
  • Fås med el- eller dieselmotor, åben ramme eller støjdæmpet kabinet

Hvordan virker en almindelig vakuum-assisteret centrifugalpumpe?

Centrifugalpumper skal have vand omkring pumpehjulet for, at de kan suge vandet op ved eksempelvis en overpumpning af spildevand. I stedet for at skulle spæde pumpen med vand, er vakuumassisterede centrifugalpumper udstyret med et vakuumsystem, der gør pumpen selvansugende.

Vakuumsystemet består af en membranpumpe, en kontraventil og en flyder. Når du tænder motoren, begynder vakuumpumpen straks at pumpe og kontraventilen lukker for afgangssiden på pumpen. Det skaber et vakuum i sugeslangen, som løfter vandet igennem sugeslangen og fylder pumpehjulet med vand.

Samtidig med, at pumpehjulet bliver fyldt op, glider en flyder op og blokerer til membranpumpen, så der ikke kommer vand op i den. Når pumpehjulet er fyldt op med vand bliver der lukket helt af til vakuumpumpen, og pumpen virker herfra som en helt normal centrifugalpumpe, hvor det roterende pumpehjul klarer pumpeopgaven.

Scroll to Top

Få en pris

Er du interesseret i en pris, eller har du spørgsmål til varen?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig helt uforpligtende.

Vi sender en email med bekræftelse på din henvendelse og bruger kun oplysningerne til at besvare din forespørgsel.