fbpx

udlejning

Hos TZACHO kan du leje et stort udvalg af vores pumper, gravekasser, borerigge og hydrauliske udstyr.

Alt vores udlejningsmateriel er fra de samme leverandører, som leverer varerne, vi sælger. Du kan derfor regne med, at selvom materiellet muligvis har været i brug før, så leverer det varen.

Vi opretholder materiellets høje kvalitetsniveau og gennemgår det efter hver udlejning. Her tjekkes materiellet for eventuelle fejl samt renses, vaskes og får påfyldt, hvad der måtte være nødvendigt at påfylde.

Kontakt os og aftal nærmere.

Hvorfor leje?

Leje kan være en god måde at anskaffe materiel til opgaver, hvor du ved, at der ikke lige umiddelbart ligger flere tilsvarende opgaver og venter. Overordnet kan man sige, at det bedst kan betale sig at leje, hvis materiellet kun skal bruges til en enkelt opgave, hvor lejeprisen ikke overstiger, hvad det vil have kostet at købe det.

Hvis du omvendt ved, at du løbende har brug for den samme type materiel, fordi du gentagende gange får den samme type opgave ind, kan det med økonomiske øjne ofte bedre betale sig på den lange bane at købe det.

Ved at leje har du desuden en større fleksibilitet i dit materiel, fordi du kan leje det ind, der er behov for til en specifik opgave. Samtidig kræver indkøb, at du både har pladsen til at opbevare materiellet mellem opgaverne og fri likviditet til at lave indkøbet.

Hvordan foregår udlejning?

Processen for en udlejning minder indledningsvist meget om processen for et køb. Vi vil være sikre på, at du får det rigtige materiel. Derfor afdækker vi, sammen med dig, hvad dit behov er, og finder de mulige løsninger, der kan indfri det. Når vi har afklaret, hvilket materiel der giver bedst mening for dig at leje, kan du som udgangspunkt selv hente det eller få det tilsendt.

Under lejeperioden faktureres lejen løbende fra måned til måned med en opgørelse over, hvor meget af måneden materiellet har været lejet.

Efter lejeperioden afleverer du materiellet tilbage til os, hvorefter det rengøres, kontrolleres for eventuelle skader og påfyldes brændstof, hvis det er nødvendigt – Vores udlejning kører nemlig efter fuld-tank-til-fuld-tank-princippet, så du modtager f.eks. en pumpe med fuld tank og afleverer den med fuld tank. Når det er gjort, modtager du en afsluttende faktura for den sidste leje samt for rengøring og eventuelle reparationer.

Hvad koster det at leje?

Prisen for en udlejning afhænger af flere ting:

  • Typen af materiel
  • Længden af lejeperioden
  • Rengøringsomfanget
  • Skader

 

Typen af materiel

En ting, der er meget afgørende for prisen er, hvilket materiel der er tale om. Der er forskel på, hvad materiellet koster, hvis du køber det, og der er derfor også forskel på satsen for, hvad det koster at leje det.

 

Længden af lejeperioden

En udlejning er tidsbestemt. Derfor afhænger den samlede lejepris også af, hvor længe du lejer materiellet. Derfor bør du også inden udlejning overveje, hvor længe du skal bruge materiellet, så du kan vurdere om det reelt er billigere at indkøbe det og have til rådighed til fremtidige opgaver.

 

Rengøringsomfanget

Når vi får udlejet materiel tilbage, rengør vi det, så det er pænt og funktionsdygtigt til den næste lejer. Det er årsagen til, at du modtager en ren og funktionsdygtig enhed, og hvorfor du også kommer til det næste gang. Prisen for rengøring varierer med omfanget af rengøringen. Så jo større behovet for rengøring er, desto større bliver regningen også.

 

Skader

Er du kommet til at påføre materiellet skader under udlejningen, skal de selvfølgelig udbedres og vil påvirke, hvad det i sidste ende koster dig at have lejet det. Vi opfordrer derfor altid til, at du dækker dig ind hos din forsikring, så den også dækker lejemateriel.

Scroll to Top