fbpx

FIRE ANKERBOREMASKINER TIL NORDISK FUNDERING

Forleden kunne vi forleden byde varmt velkommen til CEO Jesper Fønss Bach fra Nordisk Fundering, da han skulle ind inspicere og få udleveret nøglerne til den første af fire nye ankerboremaskiner/ borerigge.

”Der er tale om en Hütte HBR 608-4 ankerboremaskine, bredt udstyret med bl.a. den nyeste teknologi indenfor oliemotorer fra Rexroth, hvor der er fokus på brændstoføkonomi” fortæller TZACHO’s salgschef og partner Lars Lysgaard

FIRE ANKERBOREMASKINER TIL NORDISK FUNDERING

Hütte HBR 608-4 er den første af foreløbig fire ankerboremaskiner til Nordisk Fundering A/S. I nærmeste fremtid ankommer endnu en Hütte HBR 608-4. De sidste to makiner kommer til november og februar. Tre af maskinerne kommer fra Hütte i Tyskland – henholdsvis to HBR 608-4 & en HBR602 med FTW-setup.

Den fjerde maskine er en Casagrande C6 XP2 fra i Italien, som i øjeblikket er ved at bygget om og tilpasset Jesper Fønss Bach fra Nordisk Funderings ønsker. Bl.a. skal den have en anden mast & en helt ny Eurodrill Tophammer.

OPSTART AF HÜTTE HBR608 PÅ EN BYGGEPLADS I AARHUS C

Den første af de fire ankerboremaskiner til Nordisk Fundering er allerede taget i brug. På en byggeplads i hjertet af Aarhus fik ankerboremaskinen HBR608-4 fintunet alle funktionerne, så maskinen 100% er tilpasset operatøren fra Nordisk Fundering. Arbejdet med fintuningen af maskinen blev udført af en service tekniker fra Hütte.

Vi takker endnu engang for tilliden & ser frem til det gode samarbejde

OM NORDISK FUNDERING A/S

Nordisk Fundering er en specialfunderingsvirksomhed med speciale inden for spuns, jordankre, kerne- og grundvandsboringer.

Læs mere om Nordisk Fundering her! 

Scroll to Top