fbpx

Kraftfuldt hydraulisk udstyr og værktøj

Hos TZACHO har vi både håndholdt og maskinmonteret hydraulisk udstyr og værktøj i en kvalitet, du kan regne med. Udvalget spænder bredt og omfatter bl.a. hydraulikdrevne generatorer og magneter, komprimeringshjul med skrabejern, nedbrydningshamre, pumper, kapsave og boremotorer.

Vores mange års erfaring kombineret med agenturer på noget af markedets bedste materiel gør os i stand til at yde en kompetent rådgivning og forsyne vores kunder med kraftfuldt hydraulisk udstyr og værktøj. Vi har tætte samarbejder med vores leverandører, og mens nogle er kommet til i takt med, at vi er vokset, har andre, som f.eks. Hycon, været med lige fra da vi startede TZACHO.

Køb hydraulisk værktøj online

Hvorfor bruge hydraulik som drivkraft?

En af de helt store fordele ved at benytte hydraulik som drivkraft er den meget store power, der kan opnås.

Hydrauliksystemer fungerer ved at væske, oftest hydraulikolie, pumpes i rør eller slanger og danner et tryk, som bliver overført til f.eks. en nedbrydningshammer og derved driver den. Det høje olietryk er nøglen til de store kræfter og eksempelvis kan Hycons nedbrydningshammer yde samme power med en 9Hk generator, som en 20Hk dieselmotor vil kunne levere. I mange tilfælde kan udstyret også bare kobles på f.eks. en gravemaskines eller lastbils hydraulik.

Derudover er det også en omkostningseffektiv drivkraft, fordi olien kører i et lukket system og derved sikrer, at der ikke kommer snavs eller fugt ind og forkorter levetiden. Hydrauliksystemernes få bevægende dele giver samtidig et lavt behov for vedligeholdelse, og giver en høj pålidelighed.

Købe eller leje?

Du er selvfølgelig altid velkommen til at købe varerne i vores sortiment. Men, hvis du kun skal bruge et værktøj eller udstyr til en enkelt opgave, kan det nogle gange give mening blot at leje det til opgaven. Derfor har vi værktøj fra Hycon og vores komprimeringshjul med skrabejern tilgængelig for udlejning. Hvis du til gengæld ved, at du løbende har brug for den samme type materiel, kan det på den lange bane give god økonomisk mening at indkøbe det i stedet.

Agenturer

Vores store udvalg af hydraulisk værktøj og udstyr er skabt på baggrund af agenturer på danske og internationale topproducenter. Vi er klar over den gene, der er forbundet med at materiel bryder sammen eller ikke kan klare en opgave. Derfor udvælger vi nøje vores leverandører, så du kan stole på at få kraftfuldt og holdbart værktøj og udstyr, når du handler med TZACHO. Vores leverandører har gennem mange år optimeret deres produkter og oparbejdet specialiseret viden om branchens behov. En leverandør som Dynaset har tilmed formået, med deres innovative udstyr, at skabe en branche for sig selv.

Scroll to Top

Send request

Are you interested in a price? Or do you have a general question?

Fill out your information below, and we will get in touch, completely non-binding.

Once you send the request, we will confirm it in an email. We only use your information to answer your request.