fbpx

Stor aktivitet på Sjælland får TZACHO til at åbne afdeling

En markant stigning i aktiviteterne på Sjælland, har fået virksomheden fra Hadsten ved Aarhus til at udvide forretningen med en ny afdeling på Sjælland. Afdelingen skal sikre at kunderne på Sjælland får samme høje serviceniveau, som kunderne i resten af landet.

Adresse: Roskildevej 416, Ortved

Leverandør af entreprenørudstyr og -maskiner, TZACHO, oplever meget stor aktivitet på Sjælland. De mange projekter og den stigende efterspørgsel har medført, at man for nyligt åbnede en afdeling med tilhørende værksted på Roskildevej 416 i Ortved ved Ringsted.

Med den centrale placering midt på øen, forventer TZACHO at kunne spare tid og ressourcer for både virksomheden selv og dens kunder. I stedet for at fragte udstyr og maskiner til Hadsten, kan en del af service- og reparationsopgaverne klares på værkstedet i Ringsted, ligesom montøren kun skal køre fra Ringsted til byggepladsen eller entreprenøren i stedet for at køre fra Hadsten.

Forventer at afdelingen vokser

Åbningen af den nye afdeling har ikke nogen større indflydelse på den daglige gang på hovedkontoret i Hadsten, men er derimod et led i en strategi, der skal styrke virksomhedens position i entreprenør- og byggebranchen.

“Vi ser et stort potentiale i at være fysisk tilstede på Sjælland. Der sker rigtig mange spændende ting derovre, og vi har oplevet en nærmest eksplosiv stigning i vores aktiviteter i området. Derfor er det også naturligt for os at have personale der, så vi er tætte på vores kunder og kan give dem det bedst mulige produkt. Forhåbentlig får vi hurtigt brug for endnu flere folk derovre.”

Om TZACHO

TZACHO forhandler et af Danmarks største sortimenter af pumperhydraulisk udstyrfunderingsudstyr og gravekasser. Alle leverandører er nøje udvalgt med henblik på at kunne levere produkter af højeste kvalitet, så virksomhedens kunder får stærkt og pålideligt udstyr til deres respektive projekter. Foruden salg og udlejning af udstyr og maskiner udfører TZACHO service på produkterne og tilbyder på den måde en totalløsning, hvor man sikrer at produkterne holder deres høje kvalitet efter salget.

For spørgsmål bedes henvendelse rettet til Lars Lysgaard på 87 61 00 12 eller ll@tzacho.dk.
Yderligere information om TZACHO kan findes på: www.tzacho.dk

Scroll to Top

Send request

Are you interested in a price? Or do you have a general question?

Fill out your information below, and we will get in touch, completely non-binding.

Once you send the request, we will confirm it in an email. We only use your information to answer your request.