fbpx

Dynaset | Innovativt hydraulisk udstyr koblet direkte på maskinen

Dynaset er en førende leverandør af hydraulisk udstyr. Deres sortiment indeholder generatorer, højtryksrensere, vibratorer, kompressorer, magneter og pumper, der alt sammen er hydraulikdrevet. Udstyret kobles til hydrauliksystemet på f.eks. en gravemaskine eller truck og konverterer maskinens hydrauliske power til elektricitet, højtryksvand, komprimeret luft, magnetisme eller vibration.

TZACHOs samarbejde med Dynaset giver os mulighed for at tilbyde vores kunder innovativt hydraulisk udstyr fra en producent, der har formået at skabe sin helt egen branche. For at beholde sin førende position i branchen udvikler Dynaset hele tiden ny teknologi, som øger produktiviteten for både små køretøjer, store maskiner, og hvad der ellers ligger imellem.

Fra deres hovedkontor i Finland og salgskontorer i Kina og Rusland administrerer Dynaset sit store samarbejdsnetværk med forhandlere i hele verden. Det har banet vejen for, at deres udstyr i dag benyttes på flere hundrede arbejdssteder på tværs af mange industrier og kontinenter.

Virksomheden har oparbejdet stor erfaring i en lang række hydrauliksystemer. Det har gjort dem i stand til at udvikle deres udstyr, så det er kompatibelt til montering på mange forskellige maskinbrands og dermed let kan monteres på enhver maskine. Højt kvalificeret personale udvikler produkterne i bedste kvalitet på fabrikken i Finland og underleverandørerne bliver nøje udvalgt i produktionen for at sikre, at Dynaset leverer det mest kompakte, pålidelige og kraftfulde hydrauliske udstyr på markedet. Med deres brede produktudvalg, produkternes mange forskellige anvendelsesområder og virksomhedens fleksibilitet kan Dynaset imødekomme kundebehov fra små opgaver til helt store og meget krævende projekter.

Alt udstyr testes individuelt og tilpasses til den enkelte kunde for at kontrollere kvaliteten af det respektive stykke udstyr inden det leveres. Ved at blive koblet direkte på maskinens hydrauliksystem behøver udstyret desuden ikke nogle sekundære drivkræfter og mindsker derfor også emissionsudledningen ved arbejdet. Det skyldes, at der kun er emissionsudledning fra maskinen og ikke også fra en sekundær drivkraft, der skal køre samtidig med.

Eksempel på en dynaset opsætning | HPW 250 mobi højtryksrenser

dynaset præsentationsvideo

Scroll to Top