fbpx

Passion for perfektion

Heidepumpen blev stiftet i 1979 og er baseret i Gelsenkirchen i Tyskland.
I begyndelsen har virksomheden koncentreret sig udelukkende om produktion af grundvandssænkningssystemer, men i midten af 80’erne var produktsortimentet allerede steget til en bred vifte af forskellige dræningspumper.

Et team af teknikere og ingeniører arbejder konstant med at udvikle nye typer af pumper til at sikre opfyldelsen af de stadigt stigende krav i markedet. Uanset om problemet er en pludselig oversvømmelse i kælderen eller grundvandsstanden i udgravningen er for høj: HEIDE pumper arbejder sikkert og uden tab af kvalitet, selv efter konstant vedvarende drift! Heide Pumpers kunder gennem mange år, som skal findes over hele verden, er afhængige af håndværk af høj klasse, holdbarhed og den højest mulige ydelse.

Heide-Pumpen har distributører i Europa og Asien, men hovedkontoret vil forblive i Gelsenkirchen i Tyskland og med strategien ”Location Germany” følger dette traditionen fra firmaets grundlægger, Udo Heide. Har du brug for yderligere oplysninger om vores sortiment af pumper eller enkelte produkter? Vores højt kvalificerede personale i TZACHO vil med glæde besvare dine spørgsmål hurtigt og kompetent.

Scroll to Top