fbpx

Kraftfuldt hydraulisk værktøj

Hycon producerer noget af markedets mest kraftfulde og pålidelige håndholdte hydrauliske værktøj. Sortimentet indeholder et bredt udvalg af drivstationer, nedbrydningshamre, ringsave, kapsave, dykpumper, pælehamre m.m.

Deres mobile drivstationer fungerer som drivkilde til alle Hycons værktøjer, der nemt til- og frakobles drivstationens hydraulik. Det giver en meget stor alsidighed i sortimentet, fordi det skaber et system, hvor man nemt kan skifte mellem det værktøj, der skal bruges.

Det alsidige system mindsker samtidig den samlede investering, da der ikke skal købes drivkilder til hvert enkelt værktøj, og øger produktiviteten, fordi samme drivstation kan drive de forskellige hydrauliske værktøjer. Alsidigheden bliver toppet med det mobile design, der gør, at drivstationen let passer ind bag i en varevogn og kan løftes af blot to personer.

Hvorfor hydraulik?

En af de mange fordele ved hydraulik som drivkilde er, at man opnår en stor og omkostningseffektiv power. For eksempel leverer Hycons hydrauliske nedbrydningshammer samme power med en 9Hk drivstation, som en 20Hk dieselmotor vil performe.

Samtidig kører hydraulikken i et lukket system, så der ikke kommer, hverken snavs eller fugt ind. Det forlænger levetiden af produkterne, der har en lav vedligeholdelse på grund af meget få bevægende dele og et robust design. Dermed fås et system af hydraulisk værktøj, der både leverer kraftfuld performance, virker når man skal bruge det og holder lave løbende omkostninger i forhold til en dieseldrivkraft.

Virksomheden bag

Hycon er en af TZACHOs danske leverandører og holder til i Støvring i Nordjylland. De har siden 2002 solgt mere end 40.000 hydrauliske værktøjer på verdensplan og holder til i nye moderne fabriksfaciliteter. Med et stort fokus på kvalitet og performance producerer virksomheden alle sine produkter in-house og tester dem inden levering.

Hovedsageligt bruges Hycons værktøj i forbindelse med renovations- og nedrivningsprojekter, betonskæring, ramning af pæle, arbejde under vand, pumpning af vand og ved diverse vejarbejder.

Scroll to Top