fbpx
MALAGUTI Logo

Udstyr til komprimering af jord, pælefundering, jordboring og stubfræsning

Malaguti producerer maskinmonteret udstyr, der nemt kobles på din gravemaskine og hydraulik. Deres sortiment indeholder komprimeringshjul med skrabejern, borehoveder og -motorer, pæleneddrivere, pladevibratorer og stubfræsere.

Fælles for hele sortimentet er, at er let at bruge og installere på for eksempel en gravemaskine eller rendegraver. Udstyret betjenes fra førerhuset, hvor maskinføreren blot afkobler skovlen på gravemaskinen og uden besvær i stedet tilkobler eksempelvis et komprimeringshjul med skrabejern. Det hydrauliske udstyr kobles desuden nemt på maskines hydraulik. 

Virksomheden bag

Malaguti er en italiensk producent, som startede op i 1969, da Gaetano Malaguti efter 20 år i maskinbranchen gik selvstændig og oprettede virksomheden. Fokus var dengang på at reparere gravemaskiner samt designe og udvikle udstyr til diverse funderingsopgaver. Med tiden har det resulteret i et omfattende sortiment af funderingsudstyr, der er produceret i kvalitetsmaterialer med henblik på at lave sikkert og solidt hydraulisk udstyr i høj kvalitet.

Sortimentet bruges til en lang række forskellige funderingsrelaterede opgaver, der hovedsageligt indebærer pælefundering af beton-, stål-, og træpæle, boring af huller eller komprimering og indbygning af jord. Overordnet anvendes Malagutis hydrauliske værktøj inden for entreprenørarbejde, byggeri, vejarbejde, landbrug og skovbrug.

Scroll to Top