fbpx

El-drevne dykpumper

Proril producerer et komplet og kompakt udvalg af nogle af markedets bedste elektriske dykpumper. Sortimentet indeholder lænsepumper, entreprenørpumper, spildevandspumper, slam- og sandpumper, 230v pumper m.m. Typisk anvendes de på byggepladser, i industriområder, til spildevandsbehandling, almindelig dræning og til at fjerne slam eller sand. Men de kan også anvendes til en lang række andre typer opgaver.

Virksomheden bag

Da virksomheden blev oprettet i 1979, var det som en lille motorfabrik. Siden da har Proril udviklet sig til en ISO 9001-certificeret global producent, som har bevist deres værd med produkternes pålidelige drift under selv nogle af de mest vanskelige forhold.

Som en del af deres ISO-certificering har de udviklet strenge procedurer for kvalitetstyring i forbindelse med produktion, produktdesign og tests. På den måde kan virksomheden nemlig sikre, at kvaliteten af deres produkter stemmer overens med de højeste globale standarder, og kunderne kan stole på, at de får pålideligt udstyr.

I produktionen er underleverandørerne med fra start til slut for at sikre det bedst mulige slutprodukt. Et højkompetent og professionelt forsknings- og udviklingsteam arbejder desuden løbende på at udvikle produkternes ydeevne, metallegeringer og fluid-dynamikdesign, så pumperne kan opfylde mange forskellige behov.

Foruden deres stærke kompetencer in-house, samarbejder Proril også tæt sammen med en af TZACHOs andre pumpeleverandører, BBA Pumps. Samarbejdet er specielt fokuseret på produktudvikling og skal sørge for, at begge virksomheder også i fremtiden laver nogle af markedets bedste pumper.

Prorils europæiske afdeling holder til i Holland og har et omfattende lager af pumper og reservedele samt et moderne værksted og testfaciliteter. Dette kombineret med årtiers erfaring i udvikling og fremstilling af elektriske dykpumper giver produkter i meget høj kvalitet suppleret med mindst lige så høj service. TZACHOs medarbejdere uddannes løbende hos Proril, så vi altid kan tilbyde den grundigste viden og kombinere den med vores egen erfaring fra branchen. Det er vores måde at sikre, at vi er den bedste rådgiver, vores kunder kan få.

Scroll to Top