fbpx

Ptc fayat group | hydrauliske vibratorer og power packs til fundering

PTC er en international leverandør af funderingsudstyr. Deres sortiment består af frithængende og gravemaskinemonteret hydrauliske vibratorer og power packs. PTCs vibratorer er effektive til nedramning af spuns, pæle, rør og bjælker. De gravemaskinemonteret hydrauliske vibratorer anvender gravemaskinens hydrauliske power til at skabe vibration til brug ved funderingsopgaver. De frithængende hydrauliske vibratorer passer til mobil- og bæltekraner og får deres kraft fra power packs.  

TZACHOs samarbejde med PTC giver os mulighed for at tilbyde vores kunder det førende udstyr inden for fundering fra en producent, der har haft en ledende rolle i udviklingen af vibrationsudstyr siden deres begyndelse. PTCs sortiment af hydrauliske vibratorer og power packs tilbydes både til salg og udlejning. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne for køb og leje.

PTC er en førende leverandør af udstyr til fundering. Virksomheden er beliggende i Frankrig, hvor de også har deres hovedkontor og fabrik. Det er herfra de administrerer deres internationale samarbejdsnetværk og producerer 100% af deres udstyr.  

Siden PTC blev stiftet i 1928 har de specialiseret sig i vibrationsudstyr. De udvikler og innoverer hele tiden deres produkter, for at kunne imødekomme efterspørgslen på markedet, samt fastholde deres position som en af de førende producenter af hydrauliske vibratorer og power packs. PTC blev i 2004 en integreret del af Fayat Group, hvilket understøtter deres mission om, fortsat at kunne tilbyde det bedste udstyr til fundering. 

udlejning

Kontakt os og hør mere om mulighederne for leje af hydrauliske vibratorer og power packs

udlejning af ptc udstyr

Spørgsmålet om, hvorvidt det kan betale sig at købe eller leje udstyr afhænger i høj grad af, hvor meget det skal bruges. Hos TZACHO kan du både købe og leje, og vi rådgiver gerne om, hvad der bedst kan betale sig i forhold til dine specifikke behov.

Grundlæggende kan man sige, at det bedst kan betale sig at leje, hvis udstyret kun skal bruges i en periode, hvor den samlede lejepris ikke overstiger, hvad det vil have kostet at købe det. Hvis du derimod ved, at du løbende har brug for den samme type af udstyr, og har pladsen til at opbevare det, kan det ofte bedre betale sig på den lange bane at lave én-gangs-investeringen og købe det selv.

Scroll to Top