fbpx

Solide gravekasser til afstivning af render, grøfter og udgravninger

SBH Gravekasser er nogle af markedets bedste og mest sikre gravekasser. Sortimentet indeholder bl.a. alu gravekasser, letvægtsgravekasser, standardgravekasser, maxi gravekasser, glideskinnegravekasser, gravekasser med spuns og diverse tilbehør som f.eks. faldbeskyttelse og Easy Access.

Vores tætte samarbejde med SBH betyder, at vi kan tilbyde gravekasser på internationalt topniveau med høj og sikker kvalitet uanset størrelsen på projektet eller opsætningsbehovet. Foruden salg og udlejning af standardsortimentet samarbejder TZACHO også med SBH om specialtilpassede løsninger til kundespecifikke behov.

SBH Gravekasser har siden 1986 produceret afstivningssystemer i tysk kvalitet og derigennem bygget stor erfaring inden for området. Den erfaring bruger de i dag til hurtigt at kunne tilpasse sig skiftende efterspørgsler og til at udvikle deres systemer, så sikkerheden og effektiviteten ved gravearbejde konstant forbedres.

En ISO 9001-certificering danner sammen med moderne avancerede produktionsteknologier og nøje udvalgte stålkvaliteter grundlaget for en kvalitetsstandard, som garanterer sikkerhed og holdbarhed. Systemerne bliver desuden testet en gang om året af den tyske inspektionsforening, TÜV, for at identificere eventuelle fejl og sikre, at de varer, som bliver leveret til kunderne er af højeste kvalitet.

For at opretholde den høje og ikke mindst sikre kvalitet er det vigtigt, at man som f.eks. entreprenør ikke selv begynder at svejse eller reparere på sin gravekasse. Begynder man selv at udføre arbejde på den, kan det have indflydelse på CE-mærkningen. I yderste konsekvens kan det betyde, at man tror, man har en funktionsdygtig gravekasse, men reelt står med et stykke udstyr, der kollapser over en kollega eller en selv.

Reparationer skal ifølge Arbejdstilsynet udføres af en sagkyndig, der er kompetent til arbejdet og har indgående kendskab til konstruktionssammensætningen. Vi anbefaler derfor, at kontakte TZACHO, så vi kan rådgive i, hvordan en eventuel reparation bør foregå i den specifikke situation. Vi har desuden lavet en sammenskrivning af Arbejdstilsynets regler for brug af gravekasser og skråningsanlæg, der fortæller om, hvornår og hvordan man må bruge det, samt hvad man skal være opmærksom på ved sikring af udgravninger. Linket finder du i bunden af teksten.

Navnet SBH står for “Stahlbau Heinsberg” og kommer af det tyske ord for stålkonstruktion (Stahlbau) og deres hjemby i Tyskland (Heinsberg). Med en eksportandel på 70% er virksomheden meget internationalt aktiv og har kunder i hele 52 lande.

Sortiment

Quickshore gravekasser

Serie 260
Maks. dybde: 2,00 m
Plader, L: 1,50 m – 2,10 m

Se vare

Alu-gravekasser

Serie 250
Maks. dybde: 2,40 m
Plader, L: 1,50 m – 3,00 m

Se vare

Letvægtsgravekasser

Serie 100
Maks. dybde: 3,00 m
Plader, L: 2,00 m – 3,50 m

Se vare

Cityboks

Serie 130
Maks. dybde: 3,40 m
Plader, L: 2,00 m – 3,00 m

Se vare

Forstærket letvægtskasser

Serie 300
Maks. dybde: 4,00 m
Plader, L: 2,00 m – 3,50 m

Se vare

Ekstra-gravekasser

Serie 500
Maks. dybde: 4,00 m
Plader, L: 2,00 m – 3,50 m

Se vare

Standardgravekasser

Serie 600
Maks. dybde: 4,00 m
Plader, L: 3,00 m – 6,00 m

Se vare

Maxi-gravekasser

Serie 630
Maks. dybde: 4,00 m
Plader, L: 3,15 m – 4,00 m

Se vare

Slæbekasser

Serie 650
Maks. dybde: 3,00 m
Plader, L: 4,00 m – 5,50 m

Se vare

Lineære systemer

Serie 750
Maks. dybde: 7,60 m
Plader, L: 2,00 m – 6,00 m

Se vare

Spuns-gravekasser

Serie 400
Maks. dybde: 6,00 m
Plader, L: 2,00 m – 6,00 m

Se vare
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.