fbpx
SBH Gravekasser, logo

Gravekasser i international topkvalitet

Det er ganske enkelt for farligt at gå på kompromis med kvaliteten af en gravekasse. Derfor er vores gravekasser udelukkende fra tyske SBH, så vi kan tilbyde gravekasser på internationalt topniveau. 

SBH laver nogle af markedets bedste og mest sikre gravekasser. Sortimentet indeholder afstivningløsninger til alle udgravninger uanset størrelsen på projektet eller opsætningsbehovet. Eksempelvis er den lette Serie 100-letvægtsgravekasse ideel når, der skal graves kabler eller laves hustilkoblinger, mens de lineære systemer kan sikre en udgravning ned til 7,6m. Med tilbehør som faldbeskyttelse og Easy Access, er gravekasserne desuden beskyttet mod, at man kan falde ned i udgravningen og lette for medarbejdere at komme ind og ud af gravekassen. 

Foruden salg og udlejning udvikler vi også specialtilpassede løsninger til kundespecifikke behov sammen med SBH.

Gravekasser til alle udgravninger

Salg og udlejning af gravekasser du kan stole på

Stor erfaring i udvikling af sikre gravekasser

SBH Gravekasser har siden 1986 produceret afstivningssystemer i høj kvalitet og derigennem bygget stor erfaring inden for området. Den erfaring bruger de i dag til hurtigt at kunne tilpasse sig skiftende efterspørgsler og til at udvikle deres systemer, så sikkerheden og effektiviteten ved gravearbejde konstant forbedres.

En ISO 9001-certificering danner sammen med moderne avancerede produktionsteknologier og nøje udvalgte stålkvaliteter grundlaget for en kvalitetsstandard, som garanterer sikkerhed og holdbarhed. Systemerne bliver desuden testet en gang om året af den tyske inspektionsforening, TÜV, for at identificere eventuelle fejl og sikre, at de varer, som bliver leveret til kunderne er af højeste kvalitet.

Navnet SBH står for “Stahlbau Heinsberg” og kommer af det tyske ord for stålkonstruktion (Stahlbau) og deres hjemby i Tyskland (Heinsberg). Med en eksportandel på 70% er virksomheden meget internationalt aktiv og har kunder i hele 52 lande.

Scroll to Top