fbpx

FREMTIDENS STEMPELPUMPE TIL AFVANDING

PT100 DriveOn® fra BBA Pumps

Verden ændrer sig hurtigt, og vores kunders behov ændrer sig derfor også. Samspillet mellem miljømæssig bæredygtighed og energiforbrug, mens omkostningerne skatdig formås at holde i skak, har været et stort fokus område hos BBA Pumps. Derfor lanceret BBA Pumps den nye PT100 DriveOn® – der er drevet af kravene til en verdensklasses løsning indenfor bæredygtig og effektiv afvanding.

NY PT100 DRIVEON® PUMPE

PT100 DriveOn® er en dieseldrevet stempelpumpe designet til afvanding. Denne pumpe er efterfølgeren til den udgåede PT130 diesel og giver mulighed for at reducere driftsomkostningerne væsentligt. Denne nye, meget omkostningseffektive stempelpumpe udvinder grundvand med op til 30 m³/t. Derudover yder PT100 DriveOn® et positivt bidrag til et renere miljø.

Bemærkelsesværdige funktioner:

  • Pumpeydelse: 30 m³/h – 18 mwc
  • Maksimalt brændstofforbrug: 0,7 l/t
  • Vedligeholdelsesintervaller: 1500 driftstimer
  • BBA Pumps garanti: 4 års
  • Og ekstremt lave emissioner

Tekniske detaljer for PT100 DriveOn® pumpen er tilgængelige i databladet.

PT100 DRIVEON® ØKONOMISKE BESPARELSER SAMMENLIGNET MED PT130

Levetiden for en PT-stempel afvandingspumpe er beregnet ud fra 30.000 driftstimer. Alligevel ved enhver bruger, at pumpen (på dette tidspunkt) stadigvæk er langt fra slutningen af sin levetid. Den økonomiske besparelse er i danske kroner, og dette er yderligere baseret på et gennemsnit af (faktiske) priser, der er gældende i Vesteuropa.

Vedligeholdelse reduceret med 66%

Gennem brugen af DriveOn® teknologi har BBA Pumps udvidet vedligeholdelsesintervallet fra 500 driftstimer til 1500 driftstimer. Dette resulterer i 66% mindre vedligeholdelsesarbejde for det nye PT100 pumpesæt. Ud over en besparelser på arbejdskraft, bruger den nye pumpe også mindre motorolie og færre filtre!

Brændstofforbrug reduceret med 6000 liter

PT100’s DriveOn® dieselmotor bruger 0,2 liter mindre brændstof i timen (ved max belastning). Baseret på det angivne antal driftstimer reduceres brændstofforbruget på den nye afvandingspumpe med 6000 liter. Afhængig af den aktuelle og lokale dieselpris giver dette enorme økonomiske besparelser!

*Du finder formlen til at beregne brændstofforbruget hos BBA Pumps her

CO2-udledning reduceret med 15 tons

Under forbrændingsprocessen producerer en liter diesel omkring 2,6 kg CO2. Så hvis vi reducerer dieselforbruget med 6000 liter, reducerer det mængden af CO2, der udledes tilbage til vores miljø med 15 tons!

Økonomiske fordele

Baseret på de nuværende (Q2-2023) priser (Holland) på brændstof, filtre, motorolie og arbejdskraft er den økonomiske besparelse mindst 80.000 kr. Hvilken slags økonomiske fordele kan den nye PT100 DriveOn® afvandingspumpe levere for din virksomhed? Kontakt TZACHO for mere information.

Om BBA Pumps

BBA Pumps er en førende producent af transportable diesel- og eldrevne pumper og pumpeudstyr. Pumperne er bl.a. kendetegnet ved at være højtydende og støjsvage samt holde serviceinterval på helt op til 1500 timer. Den hollandske virksomhed laver nogle af markedets bedste centrifugalpumper og stempelpumper til afvanding, spildevand, grundvandssænkning, overpumpning og bentonitpumper samt et omfattende udvalg at tilbehør.

I Danmark forhandles BBA Pumps af TZACHO. Læs mere om BBA Pumps her.

Scroll to Top