fbpx

bba pumps introducerer tre nye mobile centrifugalpumper

De tre nye pumper er opbygget af et nyt lyddæmpet kabinet, som indeholder en brændstoføkonomisk 3,6 liters motor der danner fundamentet for pumperne. De tre centrifugalpumper er velkendte modeller fra BA-serien med en forbedret ydeevne.

BA180E D328 centrifugalpumpe

BA180E D328 er en 8″ spildevandspumpe til beskidt vand med solide materialer op til 80 mm. Pumpen er vakuumassisteret, kompakt og multifunktionel på grund af den store fripassage, samt exceptionelle pumpekurver. Pumpen kan levere et højere pumpetryk end sine forgængere og har en kapacitet på op til 735 m³/h og maks. løft på 44 meter. 

BA80H D315 centrifugalpumpe

BA80H D315 er en 3″ højtrykspumpe med indbygget vakuumsystem og en højere kapacitet end sin forgænger. Pumpen har en  kapacitet på 225 m³/h og maks. løft på 97 meter. 

BA300E D328 centrifugalpumpe

BA300E D328 er en 12″ spildevandspumpe specielt designet til oversvømmelseskontrol og bypass pumpning af spildevand, hvor et højt løft ikke er nødvendigt. Takket være det fuldt mekaniske vakuumsystem, ansuger pumpen hurtigt, selvom der ingen væske er i pumpehuset. Kontrolpanelet har automatisk niveaustyring for at håndtere den skiftende spildevandsforsyning. Pumpen har en maks. kapacitet på 1280 m³/h og et maks. løft på 21 meter. Fripassagen for pumpen er 105 x 120 mm. 

økonomisk dieselmotor og lyddæmpet kabinet fyldt med nye funktioner

Pumperne drives af en brændstoføkonomisk 3,6 liter 904J Perkins dieselmotor. Den elektronisk styrede hastighedsmotor opfylder de strengeste emissionskrav, hvilket gør pumperne velegnet til brug i både Europa og Nordamerika.

Det lyddæmpede kabinet er også nyt på de tre modeller, og bag de otte låsbare døre finder man den imponerende motor- og pumpeteknologi. Brug og drift af pumperne er blevet væsentlig nemmere grundet det flersprogede LC45 instrumentbræt. 

Nye funktioner:

  • For fremme mobiliteten er gaffeltrucklommerne og løfteøjer monteret som standard
  • Automatisk startstop via niveaustyring
  • LED-lys integreret i kabinettet
  • Væsketætte og lækagesikre komposittanke
  • BA300E pumpens afgangsrør løber over taget og er udstyret med en roterende flange
  • Komposittanke fuldt samlet i indeslutningsfri ramme
  • Nødstop og batteriisolatorkontakt for optimal sikkerhed
  • Ekstern brændstoftilslutning er standard
  • Pumperne er forberedt til telematik og fjernbetjening
  • Kvaliteten er garanteret med 4 års fabriksgaranti 

Om BBA Pumps

BBA Pumps er en førende producent af transportable diesel- og eldrevne pumper og pumpeudstyr. Pumperne er bl.a. kendetegnet ved at være højtydende og støjsvage samt holde serviceinterval på helt op til 1500 timer. Den hollandske virksomhed laver nogle af markedets bedste centrifugalpumper og stempelpumper til afvanding, spildevand, grundvandssænkning, overpumpning og bentonitpumper samt et omfattende udvalg at tilbehør.

I Danmark forhandles BBA Pumps af TZACHO. Læs mere om BBA Pumps her.

Scroll to Top