fbpx

BBA PUMPS UDVIDER SORTIMENTER FOR SPILDEVANDPUMPER MED DEN NYE 12″ BA300KS

BA300KS SPILDEVANDSPUMPE

BBA har netop annonceret introduktionen af den nye BA300KS mobile spildevandspumpe, som bliver et godt supplement til de allerede populære KS tvistet kanal løbehjuls pumper. Denne 12″ pumpe er udviklet til at kunne arbejde i store kloaksystemer i tætbefolkede områder. Den har en kapacitet på 1100 m³/time og en fri passage på 130 mm. 

BA300KS Nyhed
BA300KS 12″ mobile spildevandspumpe
KS tvistet kanal løbehjul til spildevand

OVERSTIGER ALLE FORVENTNINGER

BBA vil gerne overgå dine forventningerne, og derfor har de øget den fri passage, og gjort pumpens effektivitet højere end de eksisterende KS-pumper. Den dieseldrevne BA300KS D388 er kombineret med en økonomisk og miljøvenlig V-motor. Den lyddæmpede kabinet er støjsvag, robust og har en enestående finish.

Se mere information om BS300KS her.

Om BBA Pumps

BBA Pumps er en førende producent af transportable diesel- og eldrevne pumper og pumpeudstyr. Pumperne er bl.a. kendetegnet ved at være højtydende og støjsvage samt holde serviceinterval på helt op til 1500 timer. Den hollandske virksomhed laver nogle af markedets bedste centrifugalpumper og stempelpumper til afvanding, spildevand, grundvandssænkning, overpumpning og bentonitpumper samt et omfattende udvalg at tilbehør.

I Danmark forhandles BBA Pumps af TZACHO. Læs mere om BBA Pumps her.

Scroll to Top