fbpx

Nyt samarbejde om borerigge med franske EMCI

TZACHO har startet samarbejde med franske EMCI, så vi nu forhandler deres udvalg af små borerigge.

Samarbejdet er en logisk udvikling af sortimentet for TZACHO, da vi allerede forhandler større borerigge fra Hütte og Casagrande, men har manglet en samarbejdspartner, så man kan tilbyde kunderne mindre borerigge. Desuden forhandler vi et stort udvalg af boreudstyr og tilbehør til både små og store borerigge, så udvidelsen af sortimentet har ligget i kortene længe.

”Vi er meget glade for vores nye samarbejde med EMCI. TZACHO har længe forhandlet boreudstyr til disse maskiner, men vi har manglet en leverandør af små borerigge. Vores udfordring har ligget i at finde den rigtige leverandør og det føler vi, at vi har fundet i EMCI. De laver nogle meget solide borerigge i et nemt og enkelt design uden at gå på kompromis med høj funktionalitet”.

Om EMCI

EMCI har siden starten i 1965 været familieejet, og er det stadig den dag i dag. Oprindelig specialiserede de sig som producent af kabler til geofysik, men har i takt med kundernes efterspørgsel udviklet sig til udbyder af udstyr inden for olieudforskning; heriblandt borerigge.

EMCIs borerigge er dieseldrevne og har en ydelse fra 15 – 150 Hk og vejer fra 1.900 – 8.000 kg. Virksomhedens brede udvalg af udstyr og opsætning giver kunderne mulighed for at designe borerigge specifikt til deres respektive behov.

Boreriggene er CE-certificerede og lever op til den europæiske EN16228-standard. Desuden bliver hver maskine gennemgået før den leveres for at sikre maskinens kvalitet.

Scroll to Top