fbpx

TZACHO stiller to hold til velgørenhedsløb

Udsigten til at støtte kræftramte børn og deres familier ved en dag, der har fart over feltet, passer perfekt ind i TZACHO, og virksomheden har derfor tilmeldt hele to hold til velgørenhedsløbet, GoCharity.

GoCharity er et 8-timers Gokart Le Mans, der afholdes til fordel for Børnecancerfonden. Formålet er at støtte op om Børnecancerfonden og deres arbejde for kræftramte børn og deres familier med en dag i motorsportens tegn.

”Vi er en virksomhed med stor passion for motorsport. Så det er jo nærmest en perfekt kombination for os, at vi kan få lov til at hjælpe børnene og deres familier ved at køre race en hel dag.” – Adm. direktør i TZACHO, Flemming Zacho.

Kompetente racerkørere på PRO-holdet

TZACHO er sponsor på Frederik Nymarks og Noah Watts biler i den danske Super GT serie. De kører begge for Nymark Racing og har takket ja til at stille op på TZACHOs PRO-hold til GoCharity. Det er med andre ord et par meget kompetente racerkørere, der stiller op, og de kommer med garanti til at køre stærkt.

Personalet i TZACHO har desuden valgt at lave en firmatur ud af løbet, og stiller således op med et hold i amatørklassen. Man skal dog ikke undervurdere holdet, da der er nogle erfarne Gokartkørere i blandt. Op til løbet tager personalet desuden ud og træner som led i forberedelserne. Så til trods for at deltage som amatørhold, kommer der fart over feltet, og de øvrige biler i amatørklassen skal forberede sig på kamp til stregen.

Hvor og hvornår

GoCharity afholdes på Vandel Gokartbane søndag d. 2 juni 2019 og bliver en dag fyldt med race og aktiviteter på sidelinjen. Det er sjette gang løbet bliver afviklet og i år endda som udsolgt med 18 hold, der stiller op.

Løbet skydes i gang kl. 10 og strækker sig 8 timer frem, hvor TZACHO forhåbentlig kører først over målstregen. Der er fri entre til at komme ind at kigge med, og tilskuere opfordres derfor til at komme og være med til at skabe en god dag i velgørenhedens tegn.

GoCharity
Vandel Gokartbane
Søndag d. 2. juni 2019
Kl. 10-18

Stemningsvideo fra GoCharity 2017

GoCharity var i 2017 et 12-timers Le Mans, men er i dag lavet om til 8 timer.

Scroll to Top