fbpx

Om os

TZACHO P/S

TZACHO P/S forhandler og udlejer et af landets største sortimenter af pumper, gravekasser, hydraulisk udstyr og funderingsudstyr og -maskiner.

Vi holder til i Hadsten, mellem Aarhus og Randers, hvor vi har vores daglige drift, et omfattende reservedelslager, værksted og egenproduktion af vores TZACHO-maskiner og specialværktøj. Derudover har vi også en afdeling med lager og værksted i Rønnede på Sjælland.

Vores værdier

Vores værdier har dannet rammerne om det daglige arbejde helt tilbage fra vores grundlæggelse i 2004. I dag er værdierne stadig omdrejningspunktet for den måde, vi driver virksomheden på, og danner fundamentet for, hvordan vi hjælper vores kunder.

Ordentlighed

Vores kunder handler med os, fordi vi er det sikre valg. Vi er eksperter inden for vores felt og vil ikke blot være en leverandør i puljen, men være den leverandør, du også ringer til, når det brænder på.

Vi ønsker at blive opfattet som en professionel virksomhed, der altid følger opgaverne helt til dørs med rådgivning og service. Derfor er ordentlighed et nøgleord for os, både når det kommer til den måde, vi tilgår vores kunder på, og den måde vi løser vores opgaver på.

Pålidelighed

Vores kunder skal kunne regne med os som virksomhed og med de produkter, vi leverer. Vi yder kompetent og tillidsfuld rådgivning og forhandler kun maskiner og udstyr, vi kan stå inde for.

Vi udvælger nøje alle vores leverandører og er dansk eneforhandler af flere af dem – Heriblandt det internationale topmærke, BBA Pumps, som producerer transportabelt pumpeudstyr til bl.a. spildevand, grundvandssænkning og afvandingsprojekter.

Fleksibilitet & forståelse

Vi tror på, at en åben og fleksibel tilgang med fokus på at forstå kundens individuelle behov er vejen til at finde den rigtige løsning.

Vi er klar over at nogle udfordringer ikke bare løses med et standardsortiment. Derfor har vi tilpasset vores produktudvalg, så vi kan lave specialløsninger, som også dækker meget specifikke behov.

Vi leverer
Kompetent rådgivning og høj service

Vi er gode rådgivere og leverer værdi for pengene. Vi har allieret os med topproducenter for at sikre et sortiment i højeste kvalitet og har gennem vores mange år i branchen opbygget en solid erfaring i de behov vores kunder har, og de løsninger vi forhandler. Det gør os i stand til at rådgive i langt de fleste situationer og imødekomme komplekse kundebehov.

Vores medarbejdere er højt kvalificerede og indgår i tæt samarbejde med både kunder og leverandører. Alle medarbejdere uddannes løbende hos vores leverandører, så de altid har den nyeste viden på området og kan rådgive og servicere vores kunder bedst muligt.

Kundetilpassede løsninger

Vores specialuddannede teknikere udvikler opgavespecifikke værktøjer og maskiner i tæt samarbejde med vores kunder og leverandører. Vi kan således tilbyde en specialiseret viden om teknologi, produkter og metoder, og vi kan udvikle løsninger, der ikke ellers tilbydes på markedet.

Langvarige kunderelationer

Vi passer godt på vores kunder og har mange langvarige kunderelationer. Det er vigtigt for os altid at levere en høj kvalitet og en god service. Blandt vores kunder er virksomheder som Arkil, Hercules, Ivan Jakobsen, MJ Eriksson, MT Højgaard, NCC, Per Aarsleff og VAM. Men vi står selvfølgelig også til rådighed for mindre virksomheder, da ingen opgave er hverken for stor eller lille.

Foruden en bred vifte af entreprenører omfatter vores kunder bl.a. også forsyningsselskaber, landbrug, industri og det offentlige

Vores bidrag til FN’s verdensmål

TZACHO bidrager positivt til samfundsudviklingen. For at synliggøre dette, har vi valgt at udspecificere, hvordan TZACHO’s aktiviteter bidrager til FN’s verdensmål. Vi har ud af de sytten mål udvalgt 4 mål, som vi fokuserer på. TZACHO bidrager til FN’s verdensmål 6, 9, 12, 13 for bæredygtig udvikling.

Verdensmål 6: Rent vand og sanitet

Vi bidrager til dette mål, fordi:
Vores spildevandspumper er en nødvendighed, når spildevandet skal ledes videre til rensning, og inden da holdes adskilt fra det rene overfladevand og regnvandet.

Verdensmål 9: Industri, innovation og infrastruktur

Vi bidrager til dette mål, fordi:
Vores pumper, gravekasser, fundering og udstyr til asfalt indgår i arbejdet med at vedligeholde og udbygge transportinfrastrukturen både indenfor person- og varetransport. Herigennem påvirkes udbuddet af arbejdskraft, produktiviteten og den økonomiske udvikling positivt.

Verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Vi bidrager til dette mål, fordi:
Vores hydrauliske udstyr indgår i arbejdet med omlægning af forsyningsinfrastrukturen til grønnere alternativer. Omlægningen af forsyningsinfrastrukturen resulterer i et sænket forbrug af fossile brændstoffer og resulterer i en mindre miljøbelastning.

Verdensmål 13: klimaindsats

Vi bidrager til dette mål, fordi:
Vores pumper er en afgørende faktor for at kunne flytte vand ved oversvømmelser og herved mindske klimarelaterede risici.

 

Service, reparation & årseftersyn

Vores specialuddannede personale sikrer, at dine pumper, udstyr, maskiner m.m. kører optimalt uanset, hvor i landet du holder til. Vi udfører opgaven på et af vores værksteder, hos dig eller ude i marken.

Scroll to Top