fbpx

specialist i hydrauliske boremotorer til borerigge

Eurodrill er en førende tysk producent af innovative hydrauliske boremotorer med vibrator, tophammer, enkelt- eller dobbelt-rotationshoveder til borerigge. En stærk kombination af førende teknologi, høj kundeservice og stor global erfaring, gør Eurodrill til en pålidelig partner, når der skal laves specialboringer til fundering i bygge- og anlægsprojekter.

Kendetegnende for boremotorerne er deres høje kvalitet, der gør det muligt bl.a. at lave effektiv kerneboring, VDW-boring til sekantpæle, forboring til pælefundering og ankerboring til jordankre. Desuden er deres X-serie kendetegnet ved stor fleksibilitet, idet den multifunktionelle boremotor nemt kan skifte hoved, så den både kan fungere til rotationsboring, boring med floating spindle og med tophammer.

Sortimentet er designet til at klare behovene til enhver boring uanset, hvor krævende forholdende er. Boremotorerne kan endda tilpasses helt specifikke kundebehov. Med stort fokus på de stigende krav til boreudstyr på byggepladserne, sikrer Eurodrill en meget høj kvalitetstandard med state-of-the-art teknologi hele vejen fra produktion til byggeplads og er certificeret efter den internationale kvalitetsstandard; DIN EN ISO 9001.

Med mere end 10.000 dele designet inhouse, og produceret i højeste kvalitet i Tyskland, leverer Eurodrill i dag nogle af markedets bedste boremotorer til borerigge. De arbejder desuden løbende på at udvikle enhederne, så det heller ikke fremover er udstyret, der forhindrer en boring i at skride frem.

Deres kunderelationer bygger på åbenhed, kvalitet og tilgængelighed ligesom de vedholder en ansvarsfølelse for produkterne hele vejen igennem deres levetid. Boremotorerne er designet til at holde, men skulle der alligevel være noget i forbindelse med f.eks. service eller en fejl, står deres specialister til rådighed på telefon eller på byggepladsen.

Scroll til toppen