fbpx

Vibrationsboremotorer

Eurodrills vibrationsboremotorer giver den ultimative borekapacitet og forholdsmæssigt lavt energiforbrug. Det modulære design giver en både kompakt og vægtbesparende løsning. Derudover opretholder det moderne design en høj produktivitet i langt de fleste og udfordrende arbejdsforhold.

Vibrationsboremotorerne kan bore ned til 70 m i sand og ler og med en borediameter på 220 mm. Derudover er det en støjdæmpet og omkostningsbesparende løsning, har en slidfri borestreng, lav omkostning per boremeter og mindsker behovet for yderligere udstyr.

Grundlæggende består en vibrationsboremotor af to dele; en rotationsmekanisme og en vibrationsmekanisme. Rotationsmekanismen sikrer en samtidig og uafhængig rotation og tophammeren i boremotoren konverterer den leverede strøm fra maskinen til kinetisk energi.

RHV 1500

Vibrationsboremotor Moment: 15 kNm Rotation: 100 rpm Vægt: 750 kg
Se info

RHV 2400

Vibrationsboremotor Moment: 24 kNm Rotation: 132 rpm Vægt: 1480 kg
Se info

DHV 24

Vibrationsboremotor Moment: 24 kNm Rotation: 132 rpm Vægt: 1880 kg
Se info

Kompakt og effektiv hydraulisk vibrationsboremotor

Både når der bores i løs jord og hårde materialer med vibrationsboremotor, bevæger boret sig rundt om aksen og det borede materiale bliver udledt ved hjælp af passende skylning. Når der bores i løs jord, sørger borets streng for at den omkringliggende jord kommer i bevægelse og boret forskyder jorden. Ved boring i hårdt materiale, knuser boret stenene og efter hvert slag løftes boret aktivt.

Eurodrills patenterede VMS system gør det muligt at adskille den indvendige stang aksialt, hvis udstyret er overbelastet. Følgeligt vil energien fra vibrationen kun blive ført til casingen, hvilket gør det muligt at operere en boremaskine/DTH samtidigt.

VMS-systemet giver en række fordele.

  • Udvidet anvendelsesmuligheder i form af større borediametre, boredybder og/eller kortere behandlingstid.
  • Store mulige brændstofsbesparelser ved at reducere procestiden
  • Forenkling af boresystemet ved at spare de omkostningstunge DTH dele, der kræves for at trække casingen tilbage.
Scroll to Top