fbpx

Hydraulisk udstyr til ramning af spuns, pæle, rør og bjælker

Movax er en førende leverandør af innovativt gravemaskinemonteret nedramningsudstyr. Sortimentet består af hydrauliske vibratorer med sidegreb, pælehamre, jordbor og en manipulator, der alt sammen drives af maskinens hydraulik.

Nedramningsudstyret er det mest effektive, fleksible og omkostningsbesparende udstyr til en lang række opgaver og arbejdsbetingelser. Udstyret øger produktiviteten uanset om der er tale om arbejde på helt store byggepladser eller ved små anlægsopgaver. Der gælder også selv under de mest krævende betingelser, når stor præcision er påkrævet, når der arbejdes i følsomme miljøer, eller når pladsen er trang. Den modulopbyggede konstruktion gør desuden Movax-udstyret nemt at omstille til pilotering af forskellige typer objekter eller udskifte med andet af deres udstyr til pælefundering.

Med deres unikke kontrolsytem giver Movax mulighed for at ramning af pæle, spuns, stolper mm. automatisk justeres under nedramningen. Sensorer på Movax-enheden og på gravemaskinens bom og arm kommunikerer med en computer i førerhuset, som justerer på hydrauliske ventiler, hvis for eksempel en spuns er på vej ud af retning. Dermed sikrer kontrolsystemet, at spuns, pæle, stolper mm. placeres i den korrekte position og sparer maskinføreren for ekstraarbejde og besvær. Movax-udstyret fås også uden kontrolsystemet, hvor maskinføreren i stedet for selv aflæser omdrejninger og vinkel på en skærm i førerhuset.

Virksomheden bag

Virksomheden er en finsk privatejet virksomhed, der siden 1993 har produceret hydraulikdrevet funderingsudstyr. Som følge af et stort fokus på løbende at udvikle deres produkter og services er Movax i dag førende inden for gravemaskinemonteret nedramningsudstyr med sidegreb. En af de helt store fordele ved sidegreb er, at der ikke behøves store frirum over nedramningen til for eksempel en hammer. Læs her, hvordan en Movax funderingsvibrator har været med til at styrke fundamentet under Køge Bugt-motorvejen.

Med over 1800 leverede enheder til mere end 60 lande fordelt på 6 kontinenter beviser Movax tydeligt deres produkters værd. De har adskillige patenter og har registreret deres varemærke over hele verden. For at sikre den høje kvalitet samt hurtig og fleksibel levering producerer Movax stadig selv deres udstyr i Finland og har opnået en ISO 9001-certificering, der sikrer en meget høj standard for kvalitetsstyring i produktionen.

Scroll to Top