fbpx

Mød os på Bauma

TZACHOs ledelse og salgsteam er repræsenteret på Bauma alle messens dage og håber, du vil mødes.

Vores repræsentanter vil bevæge sig rundt mellem vores leverandørers stande og møde TZACHOs kunder til en snak om deres respektive projekter. Hvis du er på messen, håber vi, at du vil komme forbi eller give et kald og aftale, hvornår vi kan mødes.

Hovedsageligt vil vi stå hos HütteCasagrande, SBH gravekasser, BBA Pumps og Movax på messens udendørsområde i toppen af kortet nedenfor. Kortet er en oversigt, med standnumre i venstre side, der viser, hvor du kan finde vores leverandører på Bauma.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at vide mere om nogle af vores andre leverandører, er vi selvfølgelig også klar til et møde på deres stande.

Standoversigt over TZACHOs leverandører på Bauma. Standnumre ses i venstre side af billedet.

Vi anbefaler at aftale et mødetidspunkt på forhånd, da det går stærkt med at booke aftaler ind i kalenderne.

Vores repræsentanter på messen er:

Flemming T. Zacho
Ejer
Tlf: +45 21 61 90 01
E-mail: f@tzacho.dk

Lars Lysgaard
Partner
Tlf: +45 26 24 90 03
E-mail: ll@tzacho.dk

Per Barckmann
Salgskonsulent
Tlf: +45 27 61 90 01
E-mail: pb@tzacho.dk

Om Bauma

Bauma er verdens førende messe inden for maskiner og udstyr til mine-, bygge- og anlægsbranchen. Den løber af stablen for 32. gang fra d. 8-14 april 2019 i München. Messen bliver afholdt på +600.000 kvm, har mere end 3.400 udstillere og 580.000 besøgende fra 219 lande.

Skulle du være interesseret i selv at slå udstillere på messen op, kan du finde udstillernes standnumre her.

TZACHO anbefaler at købe entrebillet på forhånd, da billetpriserne er højere ved messens indgang. Billetter kan købes her.

Ved indgangen kan forhåndskøbte billetter scannes direkte fra telefonen og behøver derfor ikke printes hjemmefra. Entre er desuden gratis for børn op til 14 år, så længe de følges med en forælder.

Vi håber at se dig på Bauma og ser frem til nogle gode dage.

Venlig hilsen

Bauma præsentationsvideo

Scroll to Top