fbpx

Nyt agentur på Eurodrill boreudstyr

Vi har lavet et samarbejde med Eurodrill, så vi nu udvider sortimentet med deres internationalt førende boreudstyr.

Et nyt samarbejde med tyske Eurodrill giver nu mulighed for, at vi kan tilbyde vores kunder endnu mere boregrej på internationalt topniveau.

Eurodrill er en førende producent af hydrauliske boremotorer, tophamre og rotationshoveder til bl.a. kerneboring og jordankre. Boremotorerne er udviklet til at klare opgaverne uanset, hvor krævende forholdene er og kan designes til specifikke behov.

Agenturet er en naturlig udvidelse af TZACHOs sortimentet inden for fundering, idet flere kunder allerede forespørger Eurodrill til deres borerigge.

Vi vil i den kommende tid lægge Eurodrills boremotorer på vores hjemmeside. I mellemtiden kan du se video og læse mere om dem på vores agenturside.

Kendetegnet ved høj kvalitet og fleksibilitet

Eurodrills boremotorer er kendetegnet ved deres høje kvalitet, der gør entreprenører verden over i stand til at lave boringer i meget krævende forhold. De har designet og produceret mere en 10.000 dele i Tyskland og sikrer kvaliteten hele vejen fra produktion til byggeplads efter den internationale kvalitetscertificering; ISO 9001.

De er derfor en yderst pålidelig partner, når der f.eks. skal laves VDW-boringer til sekantpæle, ankerboringer, kerneboringer og forboringer til politering.

 

X-serien | Fleksibilitet er den nye standard

X-Serien er en serie af multifunktionelle boremotorer, der passer til alle typer borerigge og kan udføre flere forskellige typer boringer.

Ved en simpel udskiftning mellem de tre adaption kits kan den samme boremotor nemt tilpasses, så den både kan udføre rotationsboring, boring med floating spindle og med tophammer.

Scroll to Top