fbpx

Nyt samarbejde om hydraulisk værktøj

TZACHO har startet samarbejde med finske Dynaset, så vi nu har Dynasets hydrauliske værktøj i sortimentet.

Samarbejdet giver TZACHO mulighed for at imødekomme en øget efterspørgsel fra vores kunder om mere fleksible løsninger til at drive deres værktøj. Dynasets værktøj kobles direkte til f.eks. en bil eller gravemaskines hydrauliksystem, i stedet for at skulle bruge separate drivkilder, og giver dermed en langt mere fleksibel drivkilde.

“Vi er meget glade for det nye samarbejde med Dynaset og ser et stort potentiale i produkterne. Vores kunder har efterspurgt mere fleksibelt værktøj, som bruger maskinernes hydraulik i stedet for at være afhængige af separate motorer. Det kan vi tilbyde nu”.

Det har længe ligget i virksomhedens planer at finde en samarbejdspartner, der laver den type hydraulikdrevet værktøj. Men det har været vigtigt for TZACHO at finde den rigtige samarbejdspartner, som matcher virksomhedens profil. Derfor har TZACHO bl.a. haft personale til at besøge Dynaset for at lære produkterne at kende og vurdere dem i forhold til virksomhedens øvrige sortiment. Fælles for virksomhedens leverandører er nemlig, at de alle leverer udstyr af højeste kvalitet.

“Vi har lagt mange ressourcer i at finde en samarbejdspartner, der matcher vores profil, og ligesom vores andre samarbejdspartnere, leverer udstyr af højeste kvalitet. Vores kunder skal altid kunne regne med, at når de handler med TZACHO, får de stærkt og pålideligt udstyr. Uanset om det drejer sig om hydraulisk værktøj, pumper, funderingsudstyr eller gravekasser".

Om Dynaset

Dynaset er verdens førende producent af hydrauliske generatorer, højtryksrensere, og kompressorer. Virksomhedens hydrauliske udstyr konverterer maskinens hydrauliske power til elektricitet, højtryksvand, komprimeret luft, magnet eller vibrator. Dynasets produkter bruges på flere hundrede arbejdssteder på tværs af diverse industrier over hele verden.

Læs mere om Dynaset på vores agenturside.

Scroll to Top