fbpx

To opdateringer af Dynasets produkter

   HGV POWER BOX har fået nyt design og yderligere vil der ske en opdatering af HPW 220 hydraulisk højtryksvandpumpe.

HGV POWER BOX er en strømbox til køletransport og andre mobile elektricitetsbehov

Et køretøj med en køletransport kan udstyres med en HGV POWER BOX. Boksen forsyner det kølende lastrum, således køretøjet ikke behøver en separat motor til det kølende system.
HGV POWER BOX variabel hydraulisk generator system har fået nyt design. Denne plug-n-play type boks har stadig alt, hvad der er nødvendigt for, at den hydrauliske generator kan transformere den hydrauliske kraft fra et køretøj til elektricitet. Boksen installeres på et køretøj, som har et hydraulisk kraftudtag (PTO). Derefter forbindes de hydrauliske slanger.
HGV POWER BOX er et system med alt-i-én box som indeholder en generator, en køler, en olietank, reguleringsventiler og en variabel hydraulisk motor. HG generatorerne kan fås med en maks. udgangseffekt fra 3,5 kVA til 20 kVA og forhandles alle gennem TZACHO.

Billedet viser en DYNASET HGV POWER BOX.

Hvad er så det nye ved de to standardmodeller?

Først og fremmest har de to modeller IP 54 klassifikation i stedet for IP 23. For det andet er kabinettet produceret af rustfrit stål, og rammen er galvaniseret. Takket være disse opdateringer er boksen fuldstændig korrosionsbestandig. Det er den for bedre at kunne imødekomme de krav, som opstår i de omgivelser, hvor boksen tages i brug. Blandt andet kan den modstå den korrektionseffekt som opstår af vejsalt. Det er muligt at installere de nye modellers CAN-bus til køretøjets CAN-bus, således systemtemperaturen og forbruget af elektricitet kan overvåges via køretøjets instrumentbræt. 

HVOR BRUGES STRØMBOKSENE?

Der er mange situationer, hvor HGV POWER BOX er et ideelt valg, her vil blive præsenteret to generelle. Den første situation er, hvor lastbiler og køretøjer har behov for elektricitet under kørsel. Et køretøj med køletransport er et perfekt eksempel. I sådan et eksempel er strømboksen et ideelt valg, fordi den transformerer den hydrauliske kraft fra et køretøjs motor til elektricitet. Det betyder, at det er unødvendigt med en separat motor, hvilket resulterer i en mindre udledning af CO2 og mindre vedligehold i forhold til en traditionel køletransport. Den traditionelle havde nemlig en separat motor til kølesystemet og derfor endnu en forbrænding.
Den anden situation, hvor HGW POWER BOX er et ideelt valg, er når det er nødvendigt at kunne flytte elektriciteten. Eksempler herpå er festivallastbiler, som skal forsyne festivaler og events med elektricitet til lys, højtaler og andre elektriske apparater. Det samme princip kan bruges til enhver midlertidig opbygget event: karneval, cirkus, sportsevents, filmlokationer og nødsituationer. HGV POWER BOX kan installeres på køretøjer, maskiner, både og skibe udstyret med hydraulisk kraft (PTO).

Billedet viser en kompressor (til venstre) og en generator (til højre) installeret i en lastbil – så lidt kan det fylde.

Opdatering af DYNASET HPW 220 hydraulisk højtryksvandpumpe

DYNASET HPW 220 hydraulisk højtryksvandpumpe / højtryksrenser fik nyt design i september 2021. Den højre og venstre side af pumpen er lavet af messing. Den mest synlige forskel fra den tidligere model er formen på pumpen og farven på pumpehovederne.
De tekniske specifikationer er stadig de samme som ved den tidligere model. Pumpehovederne blev før fabriksfremstillet, men nu bliver de støbt. Den nye fremstillingsmetode giver tre fordele. For det første har pumpen et mere detaljeret design. For det andet er pumpehovederne mere langtidsholdbare og kemiske modstandsdygtige. For det tredje betyder smedningen et mindre spild af materialer og dermed en besparelse af messing. Højtryksvandpumpen transformerer den hydrauliske kraft fra et køretøjs motor til højtryksvand til forskellige anvendelsesformål. DYNASET HPW 220 hydraulisk højtryksvandpumpe kan fås med udgangseffekt på 10 kW til 132 kW, og produktionen af den nye model begynder i april 2022.

Billedet viser en DYNASET HPW 220 hydraulisk højtryksvandpumpe.

DYNASET | INNOVATIVT HYDRAULISK UDSTYR KOBLET DIREKTE PÅ MASKINEN

Dynaset er en førende leverandør af hydraulisk udstyr. TZACHO forhandler yderligere produkter fra Dynaset: Hydrauliske magneter, hydrauliske kompressorer, hydrauliske højtryksrensere, hydrauliske vibratorer, hydrauliske trykforstærker, og hydraulisk vakuumsuger. kobles til hydrauliksystemet på f.eks. en gravemaskine eller truck og konverterer maskinens hydrauliske power til elektricitet, højtryksvand, komprimeret luft, magnetisme eller vibration.

TZACHOs samarbejde med Dynaset giver os mulighed for at tilbyde vores kunder innovativt hydraulisk udstyr fra en producent, der har formået at skabe sin helt egen branche. For at beholde sin førende position i branchen udvikler Dynaset hele tiden ny teknologi, som øger produktiviteten for både små køretøjer, store maskiner, og hvad der ellers ligger imellem.

Læs mere om Dynaset her.

Scroll to Top