fbpx

Nyheder

TZACHO inviterer til åbent hus

Da vi er ved at være på plads i vores afdeling med lager og værksted i Rønnede på Sjælland, vil vi gerne invitere kunder, kolleger, samarbejdspartnere, venner af huset og dem som gerne vil se hvem vi er og hvad vi kan, til åbent hus.

BBA Pumps introducerer tre nye mobile centrifugalpumper

De tre nye pumper er opbygget af et nyt lyddæmpet kabinet, som indeholder en brændstoføkonomisk 3,6 liters motor, der danner fundamentet for pumperne.

TZACHO overtager tidligere JMM-bygninger i Rønnede

Den jyske leverandør til bygge- og anlægsbranchen har så stor aktivitet på Sjælland, at de nu åbner en fast afdeling på Industrivej 9 i Rønnede, hvor Johs. Møllers Maskiner tidligere har holdt til.

Nyt kombineret løbehjul styrker centrifugalpumper mod spildevand

En kombination af et kanalløbehjul og et skrueløbehjul giver helt ny type løbehjul, der gør centrifugalpumper bedre i stand til at håndtere spildevand.

Nyt agentur på Eurodrill boreudstyr

Vi har indgået en samarbejdsaftale med tyske Eurodrill, så vi nu forhandler internationalt førende boreudstyr til borerigge.

Nyt agentur på Cimline asfaltudstyr

Vi har indgået samarbejdsaftale med amerikanske Cimline, så vi nu udvider sortimentet af udstyr til asfalt med Cimlines asfaltudstyr og fugemaskiner.

Guide: Regler for gravekasser og sikring af skråning

Sammenstyrtning af rendegrave kan have fatale konsekvenser for mandskabet, der arbejder i dem. Vi har dykket ned i Arbejdstilsynets anvisninger for sikkert gravearbejde og skrevet …

TZACHO udstiller på Rørcenterdagene

TZACHO har booket en stand på Rørcenterdagene 2019, hvor vi vil udstille et udvalg af vores pumper, gravekasser samt vores egenproducerede UB3-underborer. Blandt de pumper …

TZACHO stiller to hold til velgørenhedsløb

Udsigten til at støtte kræftramte børn og deres familier ved en dag, der har fart over feltet, passer perfekt ind i TZACHO, og virksomheden har …

TZACHO laver sponsoraftale med racerkører Noah Watt

TZACHO har indgået aftale om sponsorat af Noah Watt fra Nymark Racing, der kører i den danske Super GT-serie. Med sponsoratet vil Noah i 2019-sæsonen …

Scroll til toppen