fbpx

Nyheder

Verdens Nyhed Seneste innovation fra SBH, Hydraulisk nedpresning og optag af plader til Lineære systemer.

Verdens Nyhed
Seneste innovation fra SBH, Hydraulisk nedpresning og optag af plader til Lineære systemer.
Kan ses på Bauma messen 24-30 okt. 2022

To opdateringer af Dynasets produkter

HGV POWER BOX har fået nyt design og yderligere vil der ske en opdatering af HPW 220 hydraulisk højtryksvandpumpe.

BBA Pumps introducerer tre nye mobile centrifugalpumper

De tre nye pumper er opbygget af et nyt lyddæmpet kabinet, som indeholder en brændstoføkonomisk 3,6 liters motor, der danner fundamentet for pumperne.

TZACHO overtager tidligere JMM-bygninger i Rønnede

Den jyske leverandør til bygge- og anlægsbranchen har så stor aktivitet på Sjælland, at de nu åbner en fast afdeling på Industrivej 9 i Rønnede, hvor Johs. Møllers Maskiner tidligere har holdt til.

Nyt kombineret løbehjul styrker centrifugalpumper mod spildevand

En kombination af et kanalløbehjul og et skrueløbehjul giver helt ny type løbehjul, der gør centrifugalpumper bedre i stand til at håndtere spildevand.

Nyt agentur på Eurodrill boreudstyr

Vi har indgået en samarbejdsaftale med tyske Eurodrill, så vi nu forhandler internationalt førende boreudstyr til borerigge.

Nyt agentur på Cimline asfaltudstyr

Vi har indgået samarbejdsaftale med amerikanske Cimline, så vi nu udvider sortimentet af udstyr til asfalt med Cimlines asfaltudstyr og fugemaskiner.

Guide: Regler for gravekasser og sikring af skråning

Sammenstyrtning af rendegrave kan have fatale konsekvenser for mandskabet, der arbejder i dem. Vi har dykket ned i Arbejdstilsynets anvisninger for sikkert gravearbejde og skrevet …

TZACHO udstiller på Rørcenterdagene

TZACHO har booket en stand på Rørcenterdagene 2019, hvor vi vil udstille et udvalg af vores pumper, gravekasser samt vores egenproducerede UB3-underborer. Blandt de pumper …

TZACHO stiller to hold til velgørenhedsløb

Udsigten til at støtte kræftramte børn og deres familier ved en dag, der har fart over feltet, passer perfekt ind i TZACHO, og virksomheden har …

Scroll til toppen