fbpx

Cases

Vores udstyr er med i mange forskellige projekter, og vi vil rigtig gerne give dig et indblik i nogle dem. Derfor opdaterer vi løbende siden her med cases, hvor vi fortæller om nogle af projekterne og hvordan, vores pumper, gravekasser, maskiner eller udstyr er med til at løse opgaven.

MOVAX HYDRAULISK PÆLEHAMMER OG MOVAX HYDRAULISK VIBRATOR MED TIL ETABLERING AF NY ERSTATNINGSHAVN

TZACHO funderingsudstyr med til etableringen af ny erstatningshavn i Nordhavnen

Læs case

Sikker kloakseparering med gravekasse og faldsikring

Gravekasser med hegn sikrer Arkil i udgravning og på gadeniveau under kloakseparering. Centrifugalpumper overpumper fra afspærret kloakledning.

Læs case

TZACHO-pumper med til fundering af Norges længste jernbanebro

I forbindelse med at der bliver bygget Norges længste jernbanebro, har Tzacho forsynet projektet med pumper til fundering af betonfundamentet.

Læs case

Fundering i Carlsberg Byen med Casagrande

Forboring af 12 meter dybe huller til HEB-bjælker med Casagrande B175-borerig. HEB-bjælkerne skal bruges til københavnervægge på Mineralvandsfabrikken i Carlsberg Byen.

Læs case

Hydraulisk vibrator styrker motorvejsbroer

Ramning af 2,5km HEB-bjælker med hydraulisk vibrator fra MOVAX til forstærkning af motorvejsbro på Køge Bugt-motorvejen.

Læs case
City boks | Serie 130 | Jobsite - rørlægning | Gravekasser | SBH

Faste afstandsstykker øger gravekassers styrke og sikkerhed

Stærkere og mere sikre gravekasser med faste afstandsstykker Et typisk problem for entreprenører, der bruger gravekasser med spindler er, at spindlerne bliver bøjet. Med faste …

Læs case
Scroll til toppen